Loše vijesti za City: Povrijeđen John Stones
Foto: EPA

Građani bez defanzivca šest sedmica

Loše vijesti za City: Povrijeđen John Stones

M. Šljivak

Štoper Manchester Cityja John Stones napustio je današnji meč protiv Leicestera nakon svega 28 minuta igre.

Sjajni defanzivac je igru napustio zbog povrede koju je doživio, a u pitanju je zadnja loža zbog koje ga čeka duža pauza.

Menadžer Građana Pep Guardiola potvrdio je loše vijesti nakon utakmice i očekuje se da će 23-godišnji fudbaler sa terena odsustvovati čak šest sedmica.

"Nažalost, ostali smo bez Johna. Mislim da ga neće biti u narednih šest sedmica. Nemamo mnogo rješenja na ovoj poziciji i moraćemo se snaći", istakao je Guardiola.

Potražite više informacija na temu Premier league:

City je danas slavio sa 2:0 i potvrdio je da je trenutno najbolji tim u Engleskoj.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi