Loše vijesti za Izrael pred meč protiv BiH

Kartoniran ponajbolji fudbaler

Loše vijesti za Izrael pred meč protiv BiH

Osim što je reprezentacija Izraela pretrpjela dva uzastopna poraza koja su ih udaljila od direktnog plasmana na Evropsko prvenstvo, u ovoj reprezentaciji su se suočili i sa još jednom lošom viješću.

Jedan od najboljih izraelskih reprezentativaca Lior Refaelov propustit će ogled sa Zmajevima zbog trećeg žutog kartona, kojeg je zaradio na utakmici protiv Belgije.

Refaelov je vođa sjajne generacije Club Bruggea koja se plasirala u četvrtfinale Evropske lige, a ove sezone igra u odličnoj formi.

Izrael trenutno zauzima treće mjesto grupe B sa devet osvojenih bodova, četiri više od naše selekcije. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Predstojeći meč u Zenici koji se igra 12. juna bit će izuzetno važan za obje reprezentacije, posebno za našu koja više nema prava na bilo kakav kiks.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.