Loše vijesti za selektora Belgije pred meč s Grčkom

Hazard propušta utakmicu zbog povrede?

Loše vijesti za selektora Belgije pred meč s Grčkom

E. Čaušević

Fudbaleri Chelseaja danas igraju na gostovanju protiv Stokea u okviru 29. kola engleskog Premiershipa.

Lider u Engleskoj danas igra na gostovanju protiv Stokea, a Chelsea je biti znatno oslabljen jer Antonio Conte na današnjoj utakmici ne može računati na Edena Hazarda. Belgijanac jučer nije otputovao s ekipom, a nije bilo poznato iz kojih razloga.

Engleski mediji objavili su danas da je Hazard zadobio povredu na treningu pred Stoke, te da je to glavni razlog što nije u konkurenciji za današnji meč. Još uvijek nije poznato koliko će odustovati s terena, a špekuliše se da bi mogao propustiti i utakmice Belgije protiv Grčke i Rusije.

"Hazard će najvjerovatnije propustiti utakmice protiv Grčke i Rusije. Iako još nije poznato koliko će odustvovati s terena jasno je da je povreda ozbiljnije priroda", rekao je belgijski novinar Kristof Terreur.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije