Lovren: Salah je savršen za Liverpool
Foto: Sky Sports

Lovren o novim igračima na Anfieldu

Lovren: Salah je savršen za Liverpool

S. Bošković

dbaler Liverpoola Dejan Lovren smatra da je novo pojačanje kluba Mohamed Salah savršen igrač za ekipu. 

Egipatski internacionalac ovog je ljeta stigao iz Rome na Anfield za 40 miliona funti, a u svom debiju za Redse je postigao gol. Liverpool je remizirao s Wiganom rezultatom 1:1. 

"Mislim da Salah i Solanke imaju kvalitete i ono što Klopp želi, te da će pomoći ekipi da napreduje. Salah je tek stigao, no mislim da će se odlično uklopiti u sistem. Oni su dobri igrači. Rade dosta na treningu i na terenu daju sve od sebe", rekao je Lovren, te dodao: 

"Kvalitetni igrači su uvijek dobrodošli, ali ovdje ih već ima dosta i svako ko stigne će se morati boriti za ulazak u prvih 11", zaključio je Lovren. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Liverpool naredni susret igra u srijedu kad će snage odmjeriti s Crystal Palaceom u Hong Kongu. 

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi