"Lovrene fokusiraj se na ekipu, a ne na gluposti"
Foto: Screenshot

Riise se oglasio na Twitteru

"Lovrene fokusiraj se na ekipu, a ne na gluposti"

E. Čaušević

Fudbaleri Liverpoola remizirali su u derbiju 8. kola Premiershipa protiv Manchester Uniteda (0:0).

U centru pažnje velikog derbija bili su Romelu Lukaku i Dejan Lovren koji su imali sukob u finišu prvog poluvremena. Naime, nakon što je Lovren uklizao i oduzeo loptu napadaču Uniteda on ga je čini se namjerno nagazio, te je uspio proći nekažnjeno.

Iz Liverpoola su tražili da FA suspenduje Lukakua, ali to se nije desilo. Nakon svega oglasio se i hrvatski reprezentativac koji je izjavio da je siguran da je Lukaku to uradio namjerno, te da je zaslužio da bude kažnjen barem javnom opomenom na utakmici. Sinoć se oglasio i nekadašnji igrač Redsa, John Arne Riise, koji je poručio Lovrenu da se ne treba baviti više tim slučajem.

"Molim te Lovrene, pustio to više i nastavi dalje. Utakmica je završena i trebaš svoju energiju koristiti da se fokusiraš na utakmicu i svoj tim, a ne na gluposti", napisao je Riise na Twitteru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti