Lucarelli: Sa Parmom do kraja, ili zbogom fudbalu!

Vjernost ne poznaje granice

Lucarelli: Sa Parmom do kraja, ili zbogom fudbalu!

Alessandro Lucarelli je dugogodišnji kapiten Parme koji je svojom izjavom poručio da uprkos dubiozi ni u ludilu ne namjerava napustiti svoj klub.

"Sa svojim saigračima sam se spreman žrtvovati za Parmu do samog kraja. Potrudit ćemo se da igramo što bolje, da bismo privukli pažnju nekog investitora koji bi kupio naš klub, jer ovako više ne ide", rekao je Lucarelli i dodao:

"Pred nama je zaista težak period, ali ne razmišljam o napuštanju Parme jer me drugi timovi ne zanimaju. Ili ću ostati ovdje do kraja, ili ću završiti karijeru".

Parma je nedavno proglasila bankrot, a klub se nalazi u bezizlaznoj situaciji sa samo devet osvojenih bodova u Seriji A.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.