Lucas Biglia 'out' do kraja godine, vraća se za derbi?

Argentinac u dresu Lazija

Lucas Biglia 'out' do kraja godine, vraća se za derbi?

Sjajni fudbaler Lazija i reprezentativac Argentine Lucas Biglia izbivat će sa terena do početka nove 2015. godine.

Razlog tome je povreda na treningu, kada se Biglia 'preforsirao' da bi bio spreman za meč sa Atalantom. Argentinac je zadobio povredu lijeve butine koja će ga onemogućiti da pomogne svom timu na sljedećim utakmicama koje će biti vrlo zahtjevne za Nebeskoplave.

Lazio u narednom kolu gostuje Interu pa će potom na Olimpicu dočekati Sampdoriju. Prava poslastica očekuje se 11. januara kada je na rasporedu duel sa Romom, na kojem će Lazio biti formalni gost, a za taj susret bi u konkurenciji ponovo mogao biti Lucas Biglia.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.