Lud doček Bonuccija u Milanu

Stiglo veliko pojačanje

Lud doček Bonuccija u Milanu

M. Šljivak

Leonardo Bonucci postaće novi član Milana.

Ovaj 30-godišnji defanzivac na opšte iznenađenje svih je odlučio napustiti redove Juventusa i za 40 miliona eura je postao član velikog rivala Milana.

Njegov dolazak je oduševio navijače Rossonera. Nove informacije tvrde kako će Bonucci sutra biti podvrgnut ljekarskim pregledima, nakon čega će potpisati ugovor s Milanom.

Iskusni defanzivac je danas stigao u Milan. Veliki broj navijača tima sa San Sira je dočekao Bonuccija i viđena je zaista prava ludnica.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ovako je izgledao doček nove zvijezde Milana.



Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi