Luda bosanska glava: Svi Ibrini ispadi u karijeri

Zločesti dečko iz Švedske

Luda bosanska glava: Svi Ibrini ispadi u karijeri

E. Čaušević

Zlatan Ibrahimović suspendovan je na tri utakmica nakon što je namjerno laktom udario igrača Bournemoutha, Tyonea Mingsa.

Ibra je nakon utakmice pokušao objasniti da nije imao namjere da udari Mingsa, ali se na snimku jasno vidjelo da nije u pravu. Mings ga je prije toga nagazi na glavu, a Ibrahimović je žestoko uzvratio već u narednom duelu sa ovim igračem.

No, ovo nije prvi put da napadač Crvenih đavola u svojoj karijeri ima problema s disciplinom na terenu, ali i van njega. Sve je počelo još dok je igrao za Ajax, te je u skoro svakom klubu u kojem igra imao barem jedan ispad.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi