Luda ponuda za Jana Oblaka
Foto: EPA

PSG nudi 60 miliona eura

Luda ponuda za Jana Oblaka

M. Šljivak

Madridski Atletico dobio je nevjerovatnu ponudu za slovenačkog golmana Jana Oblaka.

Kako navodi France Football, ekipa PSG-a ponudila je Atleticu čak 60 miliona eura za 24-godišnjeg Slovenca, te se nadaju kako će Jorgandžije ovu ponudu prihvatiti.

Oblak je jedan od najboljih golmana Evrope. To je nebrojeno puta dokazao fantastičnim nastupima u dresu madridskog tima, pa nije nikakvo čudo što ga najveći evropski klubovi žele vidjeti u svojim redovima.

PSG je napravio prvi pravi korak. Ponudili su ogroman novac i sada se čeka odgovor rukovodstva Atletica.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Slovenac se prethodnih mjeseci povezivao sa gradskim rivalima iz Manchestera, ali ove ekipe nisu napravile nikakve konkretne poteze za njegovo dovođenje.

Oblak je ove sezone u 30 odigranih utakmica uspio mrežu sačuvati čak 15 puta u utakmicama španskog prvenstva, a njegov agent je najavio veliku mogućnost napuštanja Atletica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi