"Ludi" Barton ponovo pravio probleme na terenu

Nevjerovatni Joey Barton

"Ludi" Barton ponovo pravio probleme na terenu

M. Šljivak

Joey Barton je poznat kao igrač koji se ne libi napraviti veliki problem tokom utakmice.

U karijeri je ovaj kontroverzni fudbaler imao mnogo ispada, kako na terenu, tako i van njega, a s užasnim ponašenjem je nastavio i u dresu Burnleyja.

Ovaj tim je danas ispao od niželigaša Lincolna, koji je pobjedom od 1:0 otišao u četvrtfinale FA Kupa, a Burton je radio sve i svašta na terenu, ali fudbal nije igrao.

Prvo je pokušao namjerno da nagazi napadača Lincolna Matta Rheada, a kada mu to nije pošlo za rukom, namjerno je udario od protivnika i odglumio je udarac laktom.

To nije bilo sve. Ovaj 34-godišnji veznjak je pred sam kraj meča ušao u novi obračun sa protivničkim fudbalerima, nakon čega je zaradio i žuti karton.

Čovjek jednostavno ne može da se smiri, a ponovo je pokazao svoju prgavu narav koja ga je tokom karijere mnogo koštala.

Potražite više informacija na temu Premier league:



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi