Ludi meč na Upton Parku: Ogbonna šokirao Liverpool

Bilić ponovo bolji od Kloppa

Ludi meč na Upton Parku: Ogbonna šokirao Liverpool

Fudbaleri West Ham Uniteda plasirali su se u osminu finala FA Cupa nakon današnje pobjede protiv Liverpoola 2:1 poslije produžetaka.

Prvo poluvrijeme nije donijelo veća uzbuđenja, ali su fudbaleri West Hama pred sami finiš uspjeli doći do vodstva. Igrao se 45. minut kada je mrežu Mignoleta zatresao Antonio na asistenciju Valencije za 1:0.

Ipak, na samom startu drugog dijela igre, majstorija Coutinha. Brazilac je sjajno izveo slobodan udarac, prevario živi zid i matirao Randolpha za 1:1. Do kraja regularnog toka meča nije bilo većih šansi, pa se otišlo u produžetke.

Dodatnih 30 minuta igre također nije ponudilo veće šanse, ali zato jeste ona jedna koja je bila nadoknađena zbog izmjene koju je izvršio Jurgen Klopp. Upravo u toj dodatnoj minuti Ogbonna je šokirao Redse i pogodio za neopisivo slavlje na Upton Parku.

Zanimljivo da je ovo već treći put ove sezone da West Ham izlazi kao pobjednik u mečevima sa Liverpoolom.



Potražite više informacija na temu Premier league:





Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi