Ludilo: Kako je Zvezdin junak pozdravio raspjevanu Marakanu
Foto: EPA

Kanga na prečki dočekao kraj meča

Ludilo: Kako je Zvezdin junak pozdravio raspjevanu Marakanu

Fudbaleri Crvene Zvezde su sinoć ostvarili veliku pobjedu nad Krasnodarom. Trijumf protiv ruske ekipe rezultatom 2:1 bio je dovoljan za prolaz Zvezde u grupnu fazu Lige Evrope, a ovaj veliki uspjeh je prepuna Marakana znala proslaviti.

Prva utakmica u Rusiji završena je pobjedom Krasnodara sa 3:2, a zbog sva gola u gostima Zvezdinih 2:1 na Marakani je bilo dovoljno za prolaz. Pogađali su za beogradsku ekipu Radonjić i Kanga, dok je za goste, s penala, pogodio Granqvist.

Upravo je Kangin gol obilježio susret, fantastičan šut iz velike daljine prouzrokovao je euforiju na tribinama najvećeg srbijanskog stadiona, a zadnji sudijski zvižduk bio je signal za veliko slavlje.

Igrači su zajedno s navijačima proslavljali veliku pobjedu, a veliko slavlje je predvodio Zvezdin junak iz Gabona, Guelor Kanga.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Strijelac drugog pogotka se po završetku meča našao na prečki gola, odakle je "salutirao" navijačima koji su mu odgovorili glasnom pjesmom.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije