Ludnica u Belgiji: Sjajan meč Bruggea i Basaksehira

Višća asistirao

Ludnica u Belgiji: Sjajan meč Bruggea i Basaksehira

Club Brugge i Basaksehir su večeras odigrali sjajan meč na Jan Breydel Stadionu koji je okončan remijem 3:3.

Domaći tim je furiozno započeo utakmicu i poveo je već u 6. minuti golom Bonaventure. Samo deset minuta kasnije, na semaforu je bilo 2:0 a strijelac je bio Denswil.

Club Brugge je imao sigurno vodstvo sve do 59. minute kada su stvari počele drastično da se mijenjaju. Prvo je Mossoro pogodio za 1:1, da bi u 64. minuti Elia zabio za 2:2.

Potpuni šok za domaće navijače uslijedio je u 74. minuti kada je Mossoro lijepo pogodio za potpuni preokret Basaksehira i to na asistenciju našeg Edina Višće, ali to nije bio kraj uzbuđenjima jer je samo pet minuta kasnije Denswil postigao pogodak za konačnih 3:3.

Bh. reprezentativac Edin Višća je na terenu proveo 82 minute, kada ga je zamijenio Tosun.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Revanš meč ova dva tima igra se 2. augusta u Istanbulu kada će pasti odluka ko će se plasirati u Playoff Lige prvaka.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi