Luis Enrique ima savjet za sve navijače Barcelone
Foto: EPA

Barca traži čudo sutra protiv Juventusa

Luis Enrique ima savjet za sve navijače Barcelone

E. Čaušević

Barcelona sutra navečera na Nou Campu igra revanš utakmicu četvrtfinala Lige prvaka protiv Juventusa.

Katalonci su u prvoj utakmici prije sedam dana doživjeli poraz od 3:0 i pred njima je veoma težak zadatak da pokušaju anulirati prednost Stare dame. Barca u utakmicu ulazi sa velikim samopozdanjem nakon što su napravili čudo protiv PSG-a u prošlom kolu. Ipak, jasno je da će Juventus biti mnogo veći zalogaj za Katalonce.

Trener Barcelone, Luis Enrique, izjavio je danas da vjeruje da njegova ekipa može napraviti još jedno čudo, ali samo ako bude igrala onako kako zna. Također, španski stručnjak je imao savjet sa sve navijače Barce koji sutra budu na Nou Campu.

"Ako postignemo rano prvi gol, onda će Nou Camp postići naredna dva. Podrška navijača nam je od velikog značaja. Dat ćemo sve od sebe do zadnje minute. Vidjeli ste da možemo dati tri gola za sedam minuta i nadam se da ćemo sutra ponoviti to. Savjetujem navijačima da ne idu sa stadiona u 80. minuti. Nemojte napraviti ponovo istu grešku", rekao je Enrique.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi