Luis Enrique porekao probleme s Messijem
Foto: EPA

Messi nije odbio izmjenu

Luis Enrique porekao probleme s Messijem

M. Šljivak

Mnogo priče izazvalo je odbijanje Lionela Messija da napusti igru u susretu Primere protiv Eibara.

Nakon što je postigao gol, Messi je trebao napustiti igru, a umjesto njega je trener Luis Enrique želio uvesti mladog Munira El Haddadija.

Međutim, trener Katalonaca je pred meč s Ajaxom porekao da je Messi odio izaći iz igre i da je htio zamijeniti Argentinca.

"Uvijek pitam igrače kako se osjećaju prije nego što napravim izmjenu. To sam učinio s Neymarom, a ranije i s Messijem. Vodim računa o svakom mogućem detalju na utakmici", rekao je Luis Enrique, te je dodao:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Možete interpretirati to kako želite. Ja ću uvijek raditi kako sam i do sada. Neću se miješati u vaš posao", rekao je trener Katalonaca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.