Luis: Imao je mnogo ponuda, međutim izabrao je Atletico
EPA

Oglasio se bek Jorgandžija o povratku Coste

Luis: Imao je mnogo ponuda, međutim izabrao je Atletico

E. Ganibegović

Felipe Luis igrač Atletico Madrida izrazio je zadovoljstvo što će ponovo igrati zajedno sa svojim prijateljom Diegom Costom.

Podsjećamo kako su na ljeto 2014. godine Luis i Costa zajedno prešli u redove Plavaca, međutim Felipe se nije dugo zadržao, pa je odmah sljedeće godine odlučio da se vrati u Jrogandžije.

"Drago mi je što se moj prijatelj vraća, a bit će mi veliko zadovoljstvo opet igrati sa njim", rekao je Felipe Luis, nakon čega je dodao:

"Atleticu je bilo teško da vrati svog nekadašnjeg napadača koji je u top tri i sigurno je kako ćemo sa njim biti mnogo jači."

"Uvijek je pravio historiju bez obzira na kojoj strani je bio. On će naporno raditi i boriti se za tim, jer je riječ o takvom igraču."

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Imao je mnogo ponuda na stolu, ali izabrao je povratak u Atletico, klub koji nije prestao rasti, ne sumnjam da će biti sjajan", istakao je bek Jorgandžija. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije