Luis Suarez: Icardi i Perišić nisu vrhunski igrači
Foto: EPA

Legendarni fudbaler Intera tvrdi

Luis Suarez: Icardi i Perišić nisu vrhunski igrači

Legendarni Luis Suarez, španski fudbaler koji je za Inter nastupao od 1961. do 1970. godine, upozorava da Icardi i Perišić nisu vrhunski igrači, iako ih se tako predstavlja u javnosti, kao i da Nerazzurri neće osvojiti Seriju A ni ove sezone.

Popularni Luisito je o svom viđenju ekipe Intera govorio za CalcioNews24, nakon sinoćnjeg remija Bologne i Intera.

"Porediti Inter sa Napolijem i Juventusom je, bez dileme, pretjerano i preuranjeno...Trenutno je Inter ekipa koja se još gradi, koja ima puno dobrih igrača i sjajnog trenera", istakao je Suarez, pa nastavio:

"Oni su, ipak, korak iza Juventusa i Napolija, to se moglo znati i bez ovog kiksa...Najviše je poteškoća sa zadržavanjem konzistentnosti, Inter nikada nije pokazivao zrelost po tom pitanju."

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Spalletti je savršen za držanje igrača pod kontrolom. Neće osvojiti ligu, ali sam siguran da će biti dobar...Icardi i Perišić nisu vrhunski igrači. Šta to uopšte znači? To je nešto što bi rekli u Engleskoj ili SAD-u...Icardi je golgeter, on je kapiten Intera i važan igrač. On još uvijek nije super zvijezda, da bi to postao mora pružati dobre partije u Evropi ili u državnom dresu. Za sada smo ga vidjeli samo u Italij", istakao je, danas 82-godišnji, Suarez.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi