Luis Suarez sada itekako ima razloga da mrzi FIFA-u

Luis Suarez sada itekako ima razloga da mrzi FIFA-u

E. Škorić

Urugvajski napadač Luis Suarez izabran je u najbolju FIFA-inu momčad za 2016. godinu.

Igrači Barcelone nisu bili na predstavljanju u Zurichu, a da su bili, Suarez bi bio jako ljut. Igrači su predstavljeni kroz fotografije, ali očito organizatori nisu baš pronašli odgovarajuće za pojedince..

Tako je Luis Suarez predstavljen fotografijom na kojoj podsjeća na kanibala, pa se čini da se htjelo napomenuti na njegove incidente, kada je znao da ugrize protivničkog igrača.

Podsjećamo da je Suarez dobio devet mečeva neigranja za Urugvaj nakon što je na SP-u ugrizao Giorgija Chiellinija i to mu nije jedini takav ispad.

Mogao bi biti ovo samo nastavak rata kojeg očigledno vode igrači Barcelone i Svjetska nogometna federacija, koja je Cristiana Ronalda proglasila najboljim u protekloj godini.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi