Luiz: Izvinjavam se navijačima Chelseaja

Luiz: Izvinjavam se navijačima Chelseaja

E. Škorić

David Luiz slavio je gol protiv bivše ekipe, a obećao je da neće.

Luiz je postigao gol u dresu PSG-a protiv Chelseaja, svog bivšeg kluba. Brazilac je u finišu utakmice pogodio za 1:1, te je počeo da slavi, što se nije dopalo njegovim nekadašnjim suigračima, a posebno navijačima.

“Znam, rekao sam da neću slaviti pogodak i zato se izvinjavam. Ponio me trenutak. Jednostavno, bio je prelijep gol i jako važan. Prosto sam eksplodirao kada se to desilo”, rekao je Luiz.

“Sretan sam što smo prošlji dalje, mislim da smo bili bolji u dvomeču”, dodao je Luiz.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.