Luiz: Mourinho će imati plan za Ibrahimovića

Fudbaler PSG-a

Luiz: Mourinho će imati plan za Ibrahimovića

PSG u susretu osmine finala Lige prvaka sa Chelseajem neće moći računati na nekoliko fudbalera, koji su se povrijedili u sinoćnjem remiju sa Caenom.

Ipak, prema riječima Davida Luiza razloga za paniku nema, jer će za PSG igrati igrač koji najviše može stvoriti problem Chelseaju.

"Ibrahimović je taj od kojeg ćemo mnogo zavisiti. Postoje dva Zlatana: onaj kakav se prikazuje u medijima i stvarni. On je bio jedan od velikih razloga zašto sam došao u Pariz. Igrali smo protiv njih i on mi je za vrijeme utakmice rekao da moram doći k njima. I eto me!" otkrio je Luiz, a potom dodao:

"On je ponajbolji igrač na svijetu i sjajan momak. Naravno, Mourinho ga jako dobro poznaje iz Intera i imat će plan kako ga zaustaviti. Ali kad je Zlatan u top formi, ne možete ga zaustaviti", zaključio je brazilski fudbaler. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.