Luka Jović seli u Bundesligu

Pridružuje se bivšem saigraču iz reprezentacije

Luka Jović seli u Bundesligu

D. Vejo

Mladi reprezentativac Srbije i trenutni član portugalske Benfice Luka Jović, karijeru će pokušati da oživi u Bundesligi.

Naime, mladi centarfor bi od predstojećeg ljeta trebao postati član tamošnjeg Eintrachta, za kojeg nastupa njegov saigrač iz mlađih selekcija Orlića, Mijat Gaćinović, a koji se nalazi na spisku Slavoljuba Muslina za nadolazeći susret sa Velsom.

Zvezdino dijete nije uspjelo da se nametne Rui Votoriju, s obzirom da je konkurencija u napadu i više nego jaka. Srbijanski Falcao kako su ga mediji prozvali, posljednji trzaj da karijeru vrati na pobjednički put, imaće upravo braneći boje pomenutog bundesligaša.

Ukoliko sve bude teklo kako treba, Jović će u Eintracht stići kao pozajmljen igrač.

Da li će karijera ovog 19-godišnjeg centarfora krenuti uzlaznom putanjom, ostaje da vidimo.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi