Luka Modrić spreman za derbi protiv Atletico Madrida
Foto: Luka Modrić (Hrvatska) (EPA)

Olakšanje za Zidanea

Luka Modrić spreman za derbi protiv Atletico Madrida

Iako su se u Real Madridu pribojavali jednog od gorih scenarija pred derbi protiv Atletico Madrida, to se ipak nije desilo jer će njihov vezni fudbaler Luka Modrić biti spreman za tu utakmicu.

Luka je imao problema sa lakšom povredom zbog koje je propustio trening u četvrtak, ali ipak je jutros trenirao normalno sa ostalim saigračima i bit će spreman za sutrašnji meč, javljaju španski mediji. 

Osim njega, i drugi hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić mogao bi biti spreman za utakmicu, samo je pitanje da li će ga Zidane uvrstiti na spisak fudbalera na koje računa obzirom da nije igrao dugo vremena. 

Podsjetimo, Francuz na klupi Reala sada ima problema sa golmanom i krilnim napadačem jer Keylor Navas i Gareth Bale se još uvijek nisu oporavili od povreda. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Real Madrid se trenutno nalazi u krizi rezultata i tek su na 3. mjestu La Lige sa čak osam bodova manje od Barcelone koja je na liderskoj poziciji. Podsjetimo, utakmica između Atletico i Real Madrida na rasporedu je sutra navečer od 20.45 sati.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi