Lukaku se raduje povratku Zlatana

Belgijski napadač veoma sretan

Lukaku se raduje povratku Zlatana

Belgijski napadač Romelu Lukaku poručio je da se raduje zajedničkim igrama sa Zlatanom Ibrahimovićem u dresu Manchester Uniteda.

Zlatan je dres Crvenih đavola obukao prošlog, a Lukaku ovog ljeta. Ipak, oni do sada nisu igrali skupa iz dva razloga. Prvi je povreda Zlatana krajem prošle sezone zbog koje ni danas ne može igrati, a drugi je naravno prekid saradnje sa klupom sa Old Trafforda. 

Ipak, nakon što su vidjeli da njegov oporavak teče mnogo brže nego se očekivalo, čelni ljudi Manchester Uniteda odlučili su da mu ponude nastavak saradnje. Zlatan bi se na teren trebao vratiti nakon grupne faze Lige šampiona, a Lukaku se raduje tome. 

"Već neko vrijeme znam da će Zlatan potpisati ugovor sa Manchester Unitedom, ali nisam rekao nikome. Sretan sam, potrebna nam je ličnost kao što je on. Mislim da će nam Zlatan mnogo toga donijeti. Mislim da on ima jednu misiju, a ona je da osvoji Premier ligu i mi ćemo mu pomoći da ostvari taj cilj", rekao je Lukaku. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi