Lukaku strahuje za svoju porodicu u Belgiji

Napadač Evertona otvorio dušu

Lukaku strahuje za svoju porodicu u Belgiji

O. Lekić

Napadač Evertona Romelu Lukaku je u izjavi za britanski Mirror otkrio da strahuje za svoju porodicu koja živi u Belgiji.

Lukakuova porodica je smještena u Molenbeeku, dijelu Brisela koji se u posljednje vrijeme uveliko povezuje sa terorizmom, budući da se sumnja da su tamo trenutno nalaze neki izvršioci napada u Parizu.

U Molenbeeku vlada vanredna situacija, a belgijski napadač ne krije da nije baš spokojan.

"Živim u dijelu Brisela gdje policija uvijek radi dobar posao. Međutim, ono što se sada događa tamo je malo drugačije i to još nikada nisam vidio", rekao je Lukaku, te dodao:

"Tamo živi sva moja porodica za koju sam zabrinut. Podržavam i ideju da odsele iz Molenbeeka, barem dok se situacija ne smiri. Moj brat je već otišao".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjećamo, u terorističkom napadu u Parizu je ubijeno oko 130 ljudi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti