Lulić: Da nismo imali povrede, drugačije bi bilo
Foto: EPA

Kapiten Lazija nakon meča

Lulić: Da nismo imali povrede, drugačije bi bilo

Fudbaleri Lazija sinoć su poraženi na domaćem terenu od Napolija sa 4:1 u okviru italijanske Serije A, a veoma razočaran nakon meča bio je kapiten rimske ekipe Senad Lulić.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine smatra da bi rezultat sinoćnje utakmice bio drugačiji da njegova ekipa nije imala toliko problema sa povredama.

Lazio je poveo sa 1:0, ali u nastavku meča zbog povreda van terena su morali izaći Bastos, Sergej Milinković-Savić i Dušan Basta i Lazio je sa 10 igrača završio susret. 

Lulić smatra da je to glavni razlog teškog poraza njegovog tima. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Da smo cijeli meč igrali sa igračima s kojima smo počeli susret, siguran sam da bi rezultat bio drugačiji. Pravili smo im velike probleme, uradili smo sve što smo se dogovorili na treningu. Nažalost, došle su povrede. Kada izgubite 2 ili 3 igrača zadnje linije, a igrate protiv tima kao što je Napoli, onda postaje veoma teško. Bili smo perfektni u prvom poluvremenu, kreirali smo prilike. U drugom poluvremenu igrali smo sa Leivom u zadnjoj liniji i to je prouzrokovalo neke greške. Bilo je veoma teško", rekao je Lulić nakon meča pa nastavio: 

"Moramo nastaviti dobro da radimo. Vidjeli smo sjajan Lazio na početku sezone, već smo pobijedili Milan i Juventus. Znamo kako igrati protiv velikih timova, a sada moramo gledati samo naprijed". 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi