Lulić: Htio sam da Radu bude kapiten

Bh. fudbaler priznao

Lulić: Htio sam da Radu bude kapiten

E. Čaušević

Bh. reprezentativac Senad Lulić izabran je za novog kapitena Lazija nakon što je Lucas Biglia potpisao za Milan.

Trener rimskog kluba Simeone Inzaghi odlučio je da kapitenska traka pripadne bh. reprezentativcu Senadu Luliću iako su mnogi mislili da će novi kapiten Lazja biti Parolo. Ipak, Inzaghi je ovu čast dao bh. fudbaleru koji je dao zanimljiv komentar na sva dešavanja.

"Kapitenska traka? Predložio sam da kapiten bude Radu, ali on to nije htio. U svakom slučaju trener je odlučio ovako i sretan sam zbog toga. Uz mene su tu još Parolo i Immobile koji će biti kapiteni u slučaju da ja ne budem igrao", rekao je Lulić.

Bh. reprezentativac je dodao da je njegov tim sada fokusiran da se što bolje pripremi za novu sezonu, a posebno za utakmicu italijanskog Superkupa protiv Juventusa. Lulić je kazao da tim želi napredovati, te biti bolji nego u prethodnim sezonama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi