Lulić i Džeko se družili nakon utakmice Cityja i Rome

Balkanci se sreli nakon meča

Lulić i Džeko se družili nakon utakmice Cityja i Rome

Fudbaleri Manchester Cityja savladali su sinoć na Olimpicu Romu (2:0) i tako izborili plasman u knock out fazu Lige prvaka.

Dan nakon susreta, pojedini fudbaleri Cityja posjetili su u popularnom Formellu igrače Lazija, a bila je to prilika za novo druženje Balkanaca iz redova ova dva tima. 

Tako je, između ostalih, Senad Lulić ugostio svog prijatelja i kolegu iz reprezentacije Edina Džeku, a posebno je emotivan bio povratak Aleksandra Kolarova koji je ostao veliki ljubimac navijača Nebeskoplavih. U redovima ova dva kluba nalazi se veliki broj fudbalera sa ovih prostora, pa su Jovetić, Đorđević, Basta, Tare i mnogi drugi iskoristili priliku za susret i ugodnu konverzaciju.

Fudbaleri Manchester Cityja uskoro se vraćaju nazad u Englesku gdje ih u narednom periodu očekuju novi izazovi u domaćem takmičenju.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.