Lulić na zimu dobiva novog suigrača?
Foto:EPA

Lazio želi da dovede Yarmolenku

Lulić na zimu dobiva novog suigrača?

S. Bošković
Teme:

Lazio je pokazao interes za fudbalera Dinama iz Kijeva Andriya Yarmolenku.

Ukrajinski internacionalac ovog ljeta bio je veoma blizu da pređe u redove engleskog prvoligaša Evertona, a interes je pokazao i Stoke City. Ipak, do transfera nije došlo.

Pored Lazia, koji je tek danas pokazao interes nešto ranije su za Ukrajinca zainteresirani bili Arsenal i Barcelone.

Yarmolenkova cijena procjenjuje se na 13 miliona funti, a ugovor sa ukrajinskim timom ističe mu na kraju aktualne sezone. Za očekivati je, ukoliko ovaj fudbaler ne odluči da produži ugovor, da ga Dinamo Kijev proda kako bi uspio zaraditi nešto na njemu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Rimski tim želi da finalizira transfer prije početka zimskog prijelaznog roka kako bi bio siguran da neće izgubiti Yarmolenka od nekog financijski boljeg kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.