Lulić: Naljutio nas je penal za Romu!
Foto: EPA

Bh. reprezentativac nakon velike pobjede

Lulić: Naljutio nas je penal za Romu!

M. Šljivak

Bh. reprezentativac Senad Lulić odigrao je fantastičan meč za Lazio protiv Rome u velikom rimskom derbiju.

Nebeskoplavi su s 3:1 pobijedili velikog rivala, a Lulić je odličnu igru krunisao asistencijom za treći gol svog tima.

Proglašen je zatim i za igrača utakmice, a nakon meča bh. fudbaler je rekao kako je njegove saigrače naljutio kontroverzni penal koji je dosuđen za Romu.

"Penal nas je naljutio, jer nije postojao. Nakon što su dali gol iz takvog penala, to nam je dalo dodatni motiv da dođemo do pobjede. Bili smo željni pobjede", rekao je Lulić, te je dodao:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Tražili smo osvetu za poraz u prvom dijelu sezone, ali smo željeli da osiguramo Evropsku ligu. Ne treba previše motivacije u ovakvim utakmicama, ona uvijek postoji. Mi smo prava klapa i to ste mogli vidjeti danas", istakao je Lulić.

Lazio bi do kraja sezone mogao "ganjati" i treću poziciju koja vodi u Ligu prvaka, a za to im trebaju kiksevi Napolija do kraja sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi