Lulić ostaje u Laziju, pristao na novi ugovor

Bh. fudbaler neće napustiti Lazio

Lulić ostaje u Laziju, pristao na novi ugovor

Senad Lulić je nakon nekoliko mjeseci pregovaranja uspio postići dogovor sa čelnicima italijanskog Lazija i u narednim danima će potpisati novi ugovor. 

Kako prenosi ugledni Corriere dello Sport, bosanskohercegovački reprezentativac će produženje ugovora potpisati nakon subotnje utakmice Superkupa Italije protiv Juventusa, a isto će učiniti i golman Federico Marchetti. 

Važeći ugovor Lulić će produžiti do 2019. godine, a detalji istog još uvijek nisu poznati. Lulić je sjajnim prošlosezonskim predstavama privukao pažnju nekoliko klubova iz Bundeslige, među kojima su najglasniji Borussia Moenchengladbach i Bayer Leverkusen. 

Lulić je član Lazija od 2011. godine. Nastupio je za klub u 115 utakmica, a pored rimskog kluba nosio je dres švicarskih ekipa Young Boysa, Grasshoppersa, Bellinzone i Chura.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.