Lulić pred odlaskom, Laziju 10 miliona eura

Stigla ponuda za bh. reprezentativca

Lulić pred odlaskom, Laziju 10 miliona eura

A. Beganović

Bosanskohercegovački reprezentativac Senad Lulić u samom finišu prelaznog roka mogao bi napustiti Lazio.

Tokom posljednjih par mjeseci italijanski mediji su mnogo špekulisali o fudbalskog budućnosti Senada Lulića, a takav trend se nastavio i u samom finišu prelaznog roka.

Tamošnji mediji pišu da je na adresu rimskog kluba stigla ponuda za našeg reprezentativca Senada Lulića vrijedna 10 miliona eura, te da ne bi bilo iznenađenje da Lazio istu prihvati.

Mediji u Italiji ne navode ime kluba koji je za našeg reprezentativca ponudio 10 miliona eura, ali napominju da se Lulić povezivao sa klubovima iz Njemačke i Engleske.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, Lulić je u Lazio stigao 2011. godine, a odbio je nekoliko posljednjih ponuda rimske ekipe za produženje saradnje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti