Lulić zbog povrede propustio Atalantu, upitan i za Inter

Bh. reprezentativac

Lulić zbog povrede propustio Atalantu, upitan i za Inter

Trener Lazija proteklog vikenda u duelu sa Atalantom nije računao na usluge bosanskohercegovačkog reprezentativca Senada Lulića. 

Lulić je remi Atalante i Lazija (1:1) odgledao s klupe za rezervne igrače, a navodno glavni razlog leži u blažoj povredi i šanse da nastupi za vikend protiv Intera su minimalne.

Izostanak Lulića ne bi trebao predstavljati veliki hendikep za Lazio, obzirom da se u tim nakon povrede vraćaju Biglia i De Vrij, kao i iskusni Klose koji je odradio jednu utakmicu suspenzije. 

Inače, Lazio u italijanskom prvenstvu trenutno zauzima treću poziciju sa jednim bodom manje u odnosu na drugoplasiranu Romu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti