Lyon: Lacazette je naš, ne trebate slati ponude

Francuzi jasno poručili Arsenalu

Lyon: Lacazette je naš, ne trebate slati ponude

D. Vejo

Alexandre Lacazette aktuelna je tema medija u posljednjih nekoliko dana.

Govorilo se o tome kako će Francuz napustiti redove Lyona i otisnuti se na Ostrvo, tačnije u Arsenal. Nakon pisanja medija da je tim iz Londona ponudio 48 miliona eura, iz Lyona su demantovali i rekli kako stvari stoje.

"Mi demantujemo da je ponuda za Lacazettea iznosila 48 miliona eura, kao što su pisali pojedini mediji. Prava ponuda Arsenala bila je 35 miliona eura koju smo mi odbili iz čisto jednog razloga, a to je jer želimo da zadržimo svog najboljeg igrača i naredne sezone u timu. Tako da je bespotrebno slati ponude", navodi se u saopštenju Lyona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi