Akcija počela: U toku čišćenje terena na Grbavici

Pred 113. vječiti derbi

Akcija počela: U toku čišćenje terena na Grbavici

E. Čaušević

Fudbaleri Željezničara i Sarajeva jučer su na Grbavici trebali odigrati 113. vječiti derbi, ali je isti odgođen za danas zbog loših vremenskih uslova. 

Glavni sudija utakmice Irfan Peljto bio je primoran da odgodi utakmicu jer je teren na Grbavici bio prekriven snijegom. Međutim, mora se priznati da se organizatori ovog susreta nisu baš potrudili kako bi osposobili teren za odigravanje ove utakmice.

Utakmica bi se trebala igrati danas od 13 sati, ali konačna odluka bit će donesena nekoliko sati pred meč. Ovaj put na Grbavici su "zasukali" rukave već u ranim jutarnjim satima, te su se "bacili" na posao čišćenja snijega s terena stadiona Plavih.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Foto: radiosarajevo.ba

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi