Lyon tuži dječaka zbog selfieja

Nevjerovatan potez rukovodstva Lyona

Lyon tuži dječaka zbog selfieja

M. Šljivak

Rukovodstvo Lyona odlučilo je tužiti 15-godišnjeg dječaka zbog utrčavanja na teren kako bi napravio selfie s igračima ovog tima.

Tako barem tvrdi francuski novinar Julien Laurens, koji je došao do informacije kako je tužba Lyona prema ovom 15-godišnjaku već spremna.

Dječak je u meču protiv Dijona utrčao na teren kako bi proslavio gol sa svojim junacima. Uspio je napraviti selfie sa Alexandreom Lacazetteom i Memphisom Depayom, ali će ga to skupo koštati.

Rukovodstvo Lyona je odlučilo da ga tuži zbog ulaska na teren. Tako bi ovaj mladić mogao biti kažnjen zbog jednog selfieja i pomalo nepromišljenog poteza kojeg je napravio.

Čini se da u rukovodstvu Lyona nemaju pametnijeg posla, pa su se odlučili na ovakav potez.

Zaista bizaran i nevjerovatan potez s njihove strane.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi