Lyon za najboljeg igrača traži 40 miliona eura

Juventus pokazao interes

Lyon za najboljeg igrača traži 40 miliona eura

  Čelnici Lyona nemaju namjeru prodati Corentina Tolissoa za manje od 40 miliona eura, pišu francuski mediji. 

Ovaj 22-godišnji vezista je trenutno najbolji igrač Lyona i interes za njegove usluge na tržištu je sve veći, međutim predsjednik kluba Jean-Michel Aulas ga navodno ne želi prodati prije ljeta.

U Lyonu vjeruju da će Tolisso u narednom periodu dodatno napredovati, što će mu ujedno dodatno povećati cijenu, a kao cifra za koju ga je francuski klub spreman pustiti spominje se 40 miliona eura, 

Za Tolissoa je najveći interes pokazao Juventus, koji želi da nađe rješenje u veznom redu nakon što je propao pokušaj Axela Witsela. Belgijanac je ove zime Zenit zamijenio sa Kinom. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ove sezone Tolisso je postigao sedam golova uz tri asistencije u svim takmičenjima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi