Madrid do četiri ujutro čekao svoje heroje

Nakon osvajanja Kupa kralja

Madrid do četiri ujutro čekao svoje heroje

Fudbaleri Real Madrida su pobjedom od 2:1 nad Barcelonom osvojili Kup kralja.

U španskoj prijestolnici je priređena velika proslava povodom osvajanja 19. naslova u najmasovnijem fudbalskom klupskom takmičenju u Španiji, a navijači koji su priredili veliki doček fudbalerima Reala svoje idole morali čekati sve do četiri sata iza ponoći.

Razlog kašnjenja na proslavu je doping kontrola koju je ovoga puta nakon utakmice morao odraditi hrvatski reprezentativac Luka Modrić.

U slavlju je povrijeđeno više od 20 navijača kraljevskog kluba.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.