Maestralan pogodak Lucasa Dignea

Vodstvo Rome kratko trajalo

Maestralan pogodak Lucasa Dignea

E. Čaušević

Fudbaleri Rome večeras u okviru 25. kola italijanske Serije A igraju u gostima protiv Carpija.

Prvo poluvrijeme večerašnje utakmice proteklo je bez ozbiljnijih prilika pa je trener Rome Luciano Spalletti bio primoran da na teren pošalje Miralema Pjanića. Roma je u drugom dijelu igrala dosta bolje, a to im se isplatilo u 56. minuti.

Lucas Digne je sa nekih 25 metara na sjajan način savladao golmana domaćih i doveo Romu u vodstvo. Ipak, samo četiri minuta kasnije domaći su izjednačili. Grešku Rudigera iskoristio je Mbakogu koji je sjajno uposlio Lasagnu, a ovom nije bilo teško da loptu pošalje u mrežu Vučice.

Potražite više informacija na temu Serie A:


Lucas Digne amazing goal against Carpi by ss_video
Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi