Magični dribling Kolašinca je mnogima promakao
Foto: Screenshot

U stilu Zidanea

Magični dribling Kolašinca je mnogima promakao

E. Čaušević

Fudbaleri Arsenala u nevjerovatnom meču prvog kola Premiershipa sinoć su sa 4:3 savladali Leicester.

Arsenal i Leicester odigrali su sjajnu utakmicu na Emiratesu na kojoj smo vidjeli mnogo preokreta, a na kraju je tri boda osvojio tim Arsenea Wengera. Još jedan sjajan meč sinoć je odigrao bh. reprezentativac Sead Kolašinac koji iz utakmice u utakmicu pokazuje da će biti veliko pojačanje za londonski klub.

Kolašinac je u sinoćnjoj utakmici upisao asistenciju kod drugog gola kada je mrežu Lisica zatresao Danny Welbeck. Pored toga bh. fudbaler je bio sjajan u defanzivi, a posebno u duelima sa protivničkim igračima iz kojih je gotovo uvijek izlazio kao pobjednik.

Međutim, jedan fenomenalan dribling Kolašinca u sinoćnjoj utakmici je nekako mnogima promakao. Navijači Arsenala su počeli "kao ludi" objavljivati video u kojem je Kolašinac sjajno prevario Mahreza. Mnogi su poručili da je bh. fudbaler kopitao legendarni dribling kojeg je utemeljio Zinedine Zidane.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije