Mahrez bijesan na čelnike Leicestera

Želi da ide u Romu

Mahrez bijesan na čelnike Leicestera

E. Čaušević

Transfer saga oko prelaska Riyada Mahreza iz Leicestera u Romu još uvijek nije dobila konačan epilog.

Roma je već poslala destak ponuda za alžirskog reprezentativca, no problem im prave čelnici Leicestera koji svaki put zatraže veću ponudu. Italijanski klub je u nekoliko navrata slao ponude koje je tražio Leicester, no onda bi dobili odbijenice jer bi nekadašnji engleski prvak poželio više novca.

Sportski direktor Rome, Monchi, izjavio je da će rimski klub poslati još jednu ponudu u narednim danima i da će to biti to što se tiče Mahreza. Roma je bila spremna platiti oko 35 miliona eura za Mahreza koliko je prvobitno tražio Leicester, no čelnici Lisica su onda odlučili da zatraže 44 miliona eura.

Teško je da će rimski klub željeti nakon svega što se desilo u ovim pregovorima izdvojiti toliki novac i bit će zanimljivo vidjeti da li će Leicester pristati na zadnju Rominu ponudu. Poznato je da je Mahrez sam zatražio odlazak sa King Power stadiona i sigurno je da ovo "natezanje" Rome i Leicestera najviše šteti upravo njemu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi