Mahrez izabrao novi klub, ne može više čekati Barcelonu

Alžirac ide u Arsenal?

Mahrez izabrao novi klub, ne može više čekati Barcelonu

E. Čaušević

Alžirski reprezentativac Riyad Mahrez prije nekoliko mjeseci objavio je da će ovog ljeta napustiti Leicester jer vjeruje da je vrijeme da napravi korak naprijed u svojoj karijeri.

Mahrez je već dvije sezone jedan od najboljih igrača Leicestera, a nakon što je ovaj klub postao prvak Engleske i pored mnogih ponuda ovaj Alžirac je odlučio prošlog ljeta ostati u ovom klubu. Međutim, Mahrez smatra da je vrijeme da napravi korak naprijed u karijeri, te je prije nekoliko sedmica objavio da želi napustiti King Power stadion.

Alžirski fudbaler je jasno priznao da mu je velika želja da karijeru nastavi u Barceloni, ali je očito da ponuda sa Nou Campa neće stići. Mahrez je sada osuđen da razmotri ostale ponuda, a engleski mediji navode da će karijeru najvjerovatnije nastaviti u Arsenalu.

Upravo je Arsenal prošlog ljeta bio na korak da dovede Mahreza, no na kraju je transfer propao u posljednji čas. No, Topnici ne žele odustati, pa su spremili ovaj put ponudu od 35 miliona funti, te kako piše Telegraph, Arsenal će prema svemu sudeći biti nova destinacija Mahreza.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi