"Mahrez mi je rekao da želi ostati"

Otkrio potpredsjednik Leicestera

"Mahrez mi je rekao da želi ostati"

Historijski uspjeh koji je ove sezone Leicester ostvario privukao je pažnju brojnih evropskih klubova.

Naime, senzacionalno osvajanje naslova je kod velikana probudilo želju da u Leicesteru potraže kvalitetna pojačanja za narednu sezonu i prvi na popisu želja je svakako 25-godišnji alžirski reprezentativac Riyad Mahrez. 

Mahrez je u životnoj formi i njegov agent će već najavio da postoje šanse da napusti King Power. Ipak, nedugo nakon toga Mahrez je predsjedniku kluba Aiyawattu Srivaddhanaprabhi otkrio da želi ostati i nastaviti pisati priču.

"Neki igrači naprosto uživaju u ovim trenucima i neka ne brinu za ugovore. Oni su dobri momci koji razumiju situaciju, a čak mi je i Mahrez potvrdio da želi ostati", izjavio je Srivaddhanaprabha za britanske medije, dodavši:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ovisi naravno i o klubu koji ih zove, ali mi nemamo problema s novcem. Učinit ćemo sve da zadržimo ove igrače i usput dovedemo kvalitetna pojačanja. Cilj nam je postati snažan klub", riječi su potpredsjednika Leicestera.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi