Mahrezove želje bile su uzaludne

Roma odustala od Alžirca

Mahrezove želje bile su uzaludne

E. Škorić

Silni napori nisu donijeli Romi željeno pojačanje, pa su sada odlučili da odustanu od Alžirca.

Riyad Mahrez je dugo na meti Rome, Rimljani su na sve načine pokušavali da ga kupe, no Leicester ni u jednom trenutku nije popustio i čini se da će Alžirac biti primoran nositi dres Lisica i naredne sezone.

Prije dvije sezone Mahrez je vodio Leicester do čudesnog naslova prvaka u Engleskoj, a sada želi da ode u Romu. Koliko god to želio i sam igrač, a i Roma, Leicester je bio odlučan do kraja da ga zadrži.

Sky Sport prenosi da će Roma krenuti po druge igrače, te je zvanično odustala od Mahreza, za koga je Leicester tražio 40 miliona eura. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Mahrez je za Leicester odigrao preko 120 utakmica, postigao je 30 pogodaka i jedan je od ključnih igrača Lisica i to je razlog zašto ga ne žele pustiti ni za 35 mil. eura. 

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi