"Maicon je dolazio pijan na treninge Intera"

Otkrio bivši fudbaler italijanskog tima

"Maicon je dolazio pijan na treninge Intera"

Portugalski stručnjak Jose Mourinho imao je neke probleme u Interu za koje nismo ni znali.

Iako je Mourinho osvojio sa italijanskom ekipom sve što se osvojtii može, bilo je nekih problema unutar ekipe koje je Jose riješavao na zaista zanimljiv način.

Nekadašnji fudbaler Nerazzurra Ianis Zicu koji nikada nije dobio priliku u prvom timu, otkrio je da je brazilski fudbaler Maicon dolazio pijan na treninge u ponedjeljak ujutru. 

"U Interu, Mourinho je imao igrača koji je dolazio pijan na trening ponedjeljkom ujutru, Maicona. Mourinho je jednom zovnu igrače i pitao ih kako da riješi problem sa Maiconom. Poslije toga, odlučio je da pomjeri trening navečer. I, tako je i bilo. Više nisu trenirali ujutru, ali jesu navečer kako bi Maicon mogao biti spreman za trening. Te situacije se mogu dogoditi svakom timu, i tada trener treba donijeti odluku", rekao je Zicu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zicu je igrao u Interu od 2004. do 2010. godine, a danas je bez kluba.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi