Majstor ostaje majstor: Jedan je Ricardo Quaresma!

Eurogol protiv Konyaspora

Majstor ostaje majstor: Jedan je Ricardo Quaresma!

Ricardo Quaresma je danas, po ko zna koji put, svojim golom podigao publiku u Istanbulu na noge, baš kako je to radio na mnogim stadionima na kojim se pojavljivao.

U susretu Bešiktaša i Konyaspora, Quaresma je u 66. minuti postigao majstorski gol za 2:0 i tako postavio konačan rezultat utakmice.

Iako je pogodak sjajan sam po sebi, on nije toliko spektakularan koliko dribling kojim je prethodno 'izbacio' dvojicu fudbalera Konyaspora, koji mu nisu mogli ništa.

Možda Quaresma više nije brz, dobar, pa ni popularan kao što je bio nekada, ali niko ne može osporiti da je bio i ostao specifični majstor fudbala.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi