Majstorska asistencija Giovinca za drugi gol Altidorea
Foto: Screenshot

Toronto FC savladao Houston Dynamo sa 2:0

Majstorska asistencija Giovinca za drugi gol Altidorea

Toronto FC je na svom terenu savladao Houston Dynamo rezultatom 2:0, te je nakon nešto lošijeg perioda ekipa iz Kanade stigla do dva uzastopna trijumfa.

Ekipa Toronta se trenutno nalazi na četvrtom mjestu Istočne konferencije MLS-a, a okosnicu ove ekipe čini nekoliko dobro poznatih fudbalera.

Ponajbolji igrači ekipe su Jozy Altidore koji je u karijeri nastupao i za Hull i Sunderland, te Sebastian Giovinco nekadašnji igrač Juventusa.

Upravo njih dvojica su odlično kombinovali kod drugog gola Toronta. Nakon duplog pasa, i lopte koju je Giovinco majstorski poslao za Altidorea, Amerikanac je, po drugi put na meču, zatresao mrežu golmana Houstona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi