Malaga osvojila tri boda protiv Las Palmasa

Španska liga, 23. kolo:

Malaga osvojila tri boda protiv Las Palmasa

U okviru 23. kola španske La Lige večeras su snage odmjerili Malaga i Las Palmas. 

Duel dvije momčadi iz sredine tablice okončan je rezultatom 2:1 u korist Malage, a sve zanimljivo u  ovom susret viđeno je u prvom poluvremenu. 

Na "La Rosaledi" prvi je do vodstva došao gostujući tim. Za minimalnu prednost od 1:0 je zabio Lemos, a slavlje Las Palmasa je kratko trajalo.

U 27. minuti stvari na početak je vratio Fornalis, da bi osam minuta kasnije Charles nakon asistencije Keka postigao gol za preokret i vodstvo Malage. 

Od 70. minute Malaga je igrala sa igračem manje i to su gosti iz Las Palmasa pokušavali iskorititi na sve načine. Pred golom Kamenog su se nizale šanse, međutim rezultat je ostao nepromijenjen i Malaga je nakon serije loših rezultata upisala tri boda. 

La Liga, 23. kolo:

Potražite više informacija na temu La Liga:

Malaga - Las Palmas 2:1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi