Malaga ubjedljivo slavila nad Getafeom
FOTO: EPA

Primera, 23. kolo:

Malaga ubjedljivo slavila nad Getafeom

Malaga je u okviru 23. kola španske Primere slavila nad Getafeom rezultatom 3:0.

Seriju loših rezultata Malaga je prekinula večerašnjom pobjedom protiv Getafea, a pitanje pobjednika u ovom susretu odigranom na stadionu "La Rosaleda" riješeno je već u prvom poluvremenu.

Za vodstvo Malage već u devetoj minuti susreta pobrinuo se Juanpi nakon asistencije Rosalesa, da bi potom u 23. minuti vodstvo domaćih udvostručio Atsu. Za treći gol Malage se pobrinuo Charles i postavio konačnih 3:0.

Ovim trijumfom Malaga je zauzela desetu poziciju sa 30 osvojenih bodova, dok se Getafe nalazi na 11. mjestu sa četiri boda manje.

Primera, 23. kolo:

Malaga - Getafe 3:0

Potražite više informacija na temu La Liga:


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi