Maldini: Bonucci je odlična kupovina za Milan

Smatra legenda kluba

Maldini: Bonucci je odlična kupovina za Milan

Legendarni fudbaler Milana Paolo Maldini prokomentarisao je dolazak Leonarda Bonuccija na San Siro. 

Godinama unazad Bonucci je predstavljao granitnu odbranu Juventusa, no u ovom prijelaznom roku odlučio je da napusti torinski klub i sreću potraži u Milanu. Da je Milan napravio pravi potez njegovim dovođenjem uvjeren je i Paolo Maldini.

"Ne znam šta se dogodilo. Svakako je teško naći dobre štopere, a Bonucci je jedan od najboljih. On je definitivno odlična kupovina. Djeluje malo rano da Milan napadne titulu, ali će se sigurno boriti za mjesto u Ligi prvaka", izjavio je Maldini, prenosi Sky Sport. 

Bonuccijev transfer u Milan je u početku djelovao kao nemoguća misija, s obzirom da nije učestala praksa da ponajbolji igrači Juventusa odu u redove rivala. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi